NovinkyPCPS5Xbox Series X

Resident Evil next-gen verze dovolí převést vaše staré save sloty

Jestli je tady nějaká hra, která si v zombie světě stále udržuje určitou kvalitu, tak je to celá série Resident Evil. Po obrovském úspěchu sedmého dílu, a neuvěřitelném boomu po vydání remake dílu druhého se Resident Evil zapsal do srdcí mnoha hráčů. Nedávno jsme dostali potvrzení, že Resident Evil se dočká i vlastních next-gen verzí pro současné konzole Xbox Series a PlayStation 5. Teď je tady další pozitivní zpráva. Když už se rozhodnete zakoupit si next-gen verze, můžete si přenést do “nové” hry svoje staré uložené pozice.

Resident Evil next gen verzi nemusíte hrát od začátku

Capcom, i když by byl rád, aby hráči prošli jejich next-gen verze znovu, nás k tomu nutit vyloženě nebude. Všechny 3 hry, tedy Resident Evil 2, Resident Evil 3 a Resident Evil 7, při obdržení svých next-gen updatů, nám dovolí převést si už naše uložené průchody do nového systému. Nemusíte tak čelit nejrůznějším výzvám pod 2 hodiny herního času, aby cinkla úžasná trofej. Jak uvádí oficiální twitterový účet hry, přenesení savů, nebude žádný problém.

Oblíbený ray tracin nebo vysoké FPS

Co vlastně můžeme od nových verzí očekávat? Asi nebude překvapením, když vám tady vyjmenuju klasickou skladbu vylepšení. Všechny hry podporují technologii ray tracing. Dále nám slibují vysoký framerate nebo 3D ozvučení. Pro uživatele PlayStation 5 ovladačů tady máme haptickou odezvu triggerů. A to nejlepší na závěr. Pokud dneska vlastníte původní Resident Evil 2 nebo 3 remake či Resident Evil 7: Biohazard, obdržíte tento next-gen upgradu zcela zdarma. Na Xboxu celý přenos zařídí jejich funkce Smart Delivery. U PlayStationu 5 bude potřeba stáhnout obě verze, tedy PS4 i PS5 verzi a soubory si přetáhnout. Všech třech verzí bychom se mohli dočkat už koncem roku a potěšením nám může být, že Capcom aktuálně pracují na dalších hrách ze série Resident Evil. Dáte si znovu dobrodružství Jill Valentine nebo Ethana Wintera?

Zdroj
Foto: Capcom

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button