NovinkyPS5

12 minut soulsovského nebe aneb další díl State of Play

Ano jsme horny z remake launch-titulu Demon´s Souls. Ano hltáme byť jediný náznak nových záběrů z nečeho, co byl pro mnohé z nás úvod do nočních můr souls-like her. A ano tento článek není o ničem jiném. Během posledního State of Play od Sony jsme dostali další brutální nálož záběrů ze soulovského ráje.

Vypadá to vážně smooth as hell!

Co vám tady budeme povídat. Je to pár dnů co jsme vypustili článek o prvních záběrech ze hry. Pokud jste nečetli, tak zde! Hned ze začátku je vidět jak detailně Bluepoint Games na remake pracují. Všechno zatím vypadá krásně, uhlazeně, prostě tip top. Potěšující je, že i v remake je backstabing nepřátel. Není nic sladšího než nacpat dvouručku enemákovi tak kam slunce nesvítí.

Hra bude mít 2 grafické módy. Jeden, který upřednostní 60 FPS v rozlišení 4K a druhý, který lockne hru na nějakých 30 FPS na úkor kochání se krajinkou. No koneckonců, mrkněte sami a posuďte jestli vánoce nepřijdou už 12.Listopadu!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button