NovinkyPCPS4Xbox One

V Little Hope nám během hraní pomohou collectibly

Momentálně během spooktoberu neexistuje jiné téma než je Halloween. Příhodně k tomu je jakási zvrácená nálada hrát hororové a survival hry. Po uvedení Man of Medan z antologie The Dark Pictures Anthology se nám odhaluje další díl s názvem Little Hope.

Je to vůbec ještě hratelný koncept?

Video, které jsme mohli vidět nám představuje roli sběratelských kartiček a předmětů, které nám během hraní Little Hope mohou pomoci k progresu. Některé předměty, jako kartičky, nám zobrazí možnou budoucnost, sošky nám zase pomohou propojit události hry mezi sebou. Je to vše co znáte z Until Dawn. No aby ne, když to dělá stejné studio 🙂

Coop může být docela funny!

Během traileru bylo možné zahlédnout, že hra nabídne split-screen! To už nabízí trošku více herního vyžití. Pokud jste stejně posera jako jsem já, tak si myslím, že uvítáte herního parťáka, který vás hrou doprovodí. Pokud vás samozřejmě nenechá bídně zahynout!

Pokračování The Dark Pictures Anthology, konkrétně titulu Little Hope se dočkáme den před Halloweenem tedy 30.října 2020. Hra vyjde pro PC, Xbox a PS4.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button