NovinkyPCPS4PS5

Likvidování bohů nikdy nebylo mrazivější

Je mezi vámi někdo kdo si užíval každičký kousek Shadow of the Colossus? Říkáte si, že byste možná zkusili něco podobného? Asi pro Vás máme super zprávu. Přinášíme vám gameplay trailer na hru Prey for the Gods, která na začátku příštího roku zamíří na PS4 i PS5!

Originální nápad nebo kopie?

Při prvním shlédnutí traileru vás nemůže fakt napadnout nic jiného než, že někdo viděl Shadow of the Colossus a jednoduše ho přeskinoval. Já se o to rozhodně hádat nebudu. Ve hře se ujmete role hrdinky, která je vyslaná na zamrzlý ostrov a proto, aby přežila musí zabít všechny bohy, kteří se zde nacházejí. Kratos is that you? Hra láká na masivní oponenty, crafting, survival prvky i příběh plný zvratů a tajemství. Otázka však zůstává. Bude to originální koncept hry nebo to je jen kopírka něčeho co moc dobře známe? Pokud byste chtěli hru vyzkoušet, na Steamu je hra v early-access a zapojit se můžete kdykoliv.

Hra se tedy prezentuje jako cross-gen game a vyjde tedy na PS4 i na PS5. Datum vydání je stanoveno na Q1 2021 dočkat bychom se tedy měli někdy na začátku roku. Tak uvidíme co se z toho vyklube? Jak jste na tom vy? Zaujal vás Prey for the Gods?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button