IndieMobileNintendoNovinkyPS4

Mom Hid My Game rozumí strastem mladých hráčů

Všichni to asi znáte, relaxujete po škole u oblíbené hry, když v tom přijde do pokoje naštvaný rodič, který vám nadává, že u toho trávíte moc času a následně vám předpoví předčasný nástup demence a zhoršení zraku. Hrozby se samozřejmě míjí účinkem a tak musí někdy rodiče přijít s radikálním řešením. V lepším případě je to jenom zákaz. V tom horším se může stát, že přijdete ze školy domů a váš herní stroj není k nikde k nalezení.

Ale nezoufejte! Nejste v tom totiž sami.

Japonští vývojáři dobře znají útrapy mladších hráčů a proto vytvořili hru, která vtipně zobrazuje tento problém. V této hře měla mamka už plné zuby synova hraní a tak mu jeho Nintendo chytře schovala. Vaším úkolem je konzoli najít a využívat při tom různých předmětů. Hra je v podstatě taková point and click únikovka.

Mom Hid My Game vyšlo původně už v roce 2016 na mobily, později na Nintendo 3DS a Nintendo Switch. Nyní je hra o nešťastném chlapci dostupná i na Playstation 4.

Lucie "Mystica" Laštovková

Hráčka všemožných her a čtenářka všemožných knih. Závislačka na dobrém jídle. Začínající game designérka a nenapravitelný snílek.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button