Exkluzivně

LOL Worlds 2020 Takeover – Den Čtvrtý

Tak jak se dneska urodilo v zápasovém nebíčku? Další turnajový den byl nabitý. Řekl bych, že jeden z lepších za ty čtyři dny co Worlds probíhají. Už se ustaluje meta a hráči ze sebe začínají v napjatých momentech vydávat to nejlepší. Jen Lilii se nedaří – na to, že měla sedm picků, tak s ní hráči vyhráli pouze dvakrát. V roce 2019 měl Ekko stejnou pověst. Uvidíme kam se nám to vyvine dál.

Ráno začalo zlehka Papara SuperMassive proti Team Liquid. Zápas byl dlouho vyrovnaný a nic moc se nedělo. Jensen dominoval se Sylasem a v pak se hra otočila natolik, že SUP už to zvrátit nedokázali.

MAD Lions proti Legacy Esports jsem sledoval s vypětím a fakt jsem doufal, že MAD Lions to vyhrajou. Měli na to a dlouho se drželi s LGC v rovině. Ale později LGC dokázali vytvořit velký gold difference a celkově vyhrávali team fighty až nakonec pushnuli i ten nexus.

INTZ proti Team Liquid – tenhle zápas musíte vidět. Team Liquid jsou silný a zkušený tým to je každému jasné, ale jak tohle proběhlo se musíte podívat sami. Intz sundali neporažené TL a šli do tie breakeru s MAD Lions.

Legacy Esports si v zápase celkem povodili Papara SuperMassive. V jednu chvíli bylo vidět skóre 23:8. A LGC s přehledem dotáhli tohle utrpení SUP do konce.

Stejně jako včera přibyly dva zápasy. Jeden o postup do main eventu a jeden o udržení ve Worlds 2020.

INTZ vs. MAD Lions byl zápas, který jsem sledoval s napětím. Ale Humanoid i Orome se vytáhli a v těsném zápase zvítězili a postoupili do dalšího kola zatímco INTZ jedou domů.

O výhru a postup do Main eventu se utkali Legacy Esports s Team Liquid. Team Liquid vypadal nasupeně už od začátku zápasu a vydrtili LGC na konečných 18:3 a postupují do group stage.

Papara SuperMassiveTL WINTeam Liquid
MAD LionsLGC WINLegacy Esports
INTZITZ WINTeam Liquid
Legacy EsportsLGC WINPapara SuperMassive
INTZMAD WIN
INTZ eliminated
MAD Lions
Legacy EsportsTL WIN
Advance to Main Event
Team Liquid
Zdroj: Millenium.gg

Worlds zatím probíhají v pohodě navzdory omezením i pandemii COVID-19. Trochu mi chybí napínavé momenty z přčedchozích ročníků, ale já věřím, že hloubš do turnaje to bude jiná jízda.

Lukáš Haládik

Game designer, hráč, nerd, geek a všecko k tomu. Píšu, protože mě to baví.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button