NovinkyPC

Star Citizen na 2 týdny zdarma!

Ano je to tak, vesmírný simulátor Star Citizen, jenž nedávno překonal crowdfundingovou hranici 300 milionů dolarů (6,7 miliard korun) nachystal další “Free Fly” event. V něm si opět budou moct senzacechtivý piloti vyzkoušet nejpopulárnější vesmírné lodě a nezaplatit za to ani korunu.

Tentokrát si hráči budou moct vyzkoušet až 16 vesmírných kocábek, které vybrali sami hráči Star Citizenu jako “ty nejreprezentativnější a nejlepší ikonické vesmírné lodě celé hry”. Tento “Ship Showdown” je ve výsledku zároveň i event v němž se vybere ta úplně nejlepší loď ze všech (jehož pointu tak trošku stále nechápu) a hráče zároveň čekají i velké slevy na starter packy atd.

Pokud jste tedy doteď neměli čas, či finance na vyzkoušení si téhle vesmírné odysey měli byste toho využít na maximum! Event kdy se můžete zdarma připojit do hry a vyzkoušet si vše co nabízí běží do 23. zářírobertsspaceindustries.com

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button