NovinkyPCPS4Xbox One

Opět se nám připomíná první beta víkend Avengerů

Už jsme vás na našich webovkách informovali o třech plánovaných beta víkendech pro nadcházející third-person akční adventuru z dílny studia Square Enix. Devs nám během jejich další konference s názvem “War Table” nezapomínají připomínat, že již nadcházející víkend bude probíhat první beta víkend.

Avengers Assemble

Během jejich poslední konference přinesli podrobnosti ohledně všech víkendů kdy budeme mít možnost hrát kousek z nové hry. Tento první víkend, tedy 7 – 9.Srpna 2020 je exkluzivně vyhrazen hráčům, kteří si hru předobjednali pro PS4. Stahovat bychom měli mít možnost už ve čtvrtek 6.srpna, abychom byli schopni celý víkend nevytáhnout paty. Dále zveřejnili nutnost mít Squeare Enix účet, abyste se mohli účastnit této jejich bety. Pokud se ptáte proč, je to z důvodu ověřování všech pre-order kódů, které generuje PS store. Zároveň, pokud jejich účet máte tak po vydání hry dostanete pár bonusů přímo od vývojářů jako kosmetické doplňky, pár hrdinů a další blbůstky, které všichni známe z předobjednávek všech různých her.

Co tě v betě čeká?

Je nám jasné, že všichni čekáte na to až se dozvíte, jestli je ta beta vůbec worth. Takže, hned je třeba si ujasnit, že nejde o finální produkt. Dost pravděpodobně nebude k dipozici ani celá mapa. Vývojáři upozorňují, že vytvořili pouze hratelný kousíček z toho, co konečný release nabídne. Zároveň toho ale nebude úplně málo. Budeme mít možnost kouknout na co-op mise zvané Warzone, hero progres stejně tak jako world progres a samozřejmě i kousek z singleplayerové části hry. Zahrajeme se za Iron Mana, Hulka, Kamala a Black Widow. Všechny tyto hrdiny budeme mít možnost levelovat pouze do úrovně 15.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button