NovinkyPCXbox OneXbox Series X

Xbox představil novou Forzu a State of Decay 3!

Ve čtvrtek v podvečer jsme se dočkali Microsoft konference. Během nějakých 90 minut nám byla představena řada nových ale i starých titulů, mnoha DLC a také portů současných her pro nadcházející Xbox Series X.

Forza Motorsport

Je to již 15 let co jsme se dočkali vydání prvního dílu Forzy. Tato závodní série se stala tou nejsilnější značkou na Xboxu ihned po sérii Halo. Ve čtvrtek nám Microsoft přinesl oznámení pokračování těchto virtuálních závodů. Hra je v raném stádiu vývoje ale již nyní přišlo ujištění, že hra poběží v oněch požadovaných 60 FPS – nativních 4k. Také bychom se tohoto dílu měli dočkat v rámci předplatného Xbox Game Pass.

State of Decay 3

Zombie hry si stále drží nějaký ten spotlight. Není to již takový boom jako před několika lety ale stále je zabíjení zombiků nějakým způsobem funny. State of Decay nám už nabídl 2 díly a během čtvrteční konference jsme se dočkali oznámení pokračování této survival hry. Hra je stejně jako Forza v prvním stádiu vývoje ale příslib pokračování zombie survivalu nám dělá radost už teď.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button