FilmyNovinky

Black Widow nakonec vyjde na Disney+ | Novinka

Trvalo to hodně dlouho, ale konečně víme, jak to bude s odloženou marvelovkou Black Widow. Bude následovat jiné velké filmy (např. Wonder Woman 1984) a v den premiéry půjde i na streamovací platformy. Původně Disney věřil, že film bude především pro kina, výsledkem je ale kompromis: ve stejný den se film objeví v kinech i na streamu, tam ale s příplatkem 30 dolarů. Společnost tak jasně ukázala, že na filmu rozhodně tratit nehodlá. Plánovaná premiéra je nyní stanovena na 9. července 2021.

O čem má Black Widow být?

Slavná agentka Natasha Romanoff (Scarlet Johansson) se bude muset utkat s neúprosným zabijákem Taskmasterem, jehož jediným úkolem je Black Widow zabít. Hrdinka tak bude muset bojovat se všemi tajemstvími vlastní temné minulosti a obnovit pouta, která zpřetrhala, než se stala členkou Avengers.

Není ani tak moc překvapivé, že bude film přístupný na internetu. Společnost Disney se i přes spoustu původních protestů smířila s tím, že se kina v nejbližší době prostě neotevřou. Ostatně kvůli posunutí premiéry Black Widow musel být odsunut i Shang-Chi and the Legend of the Ring, který by měla vyjít v září. Naopak snímky Cruella (vyjde na konci května) nebo Luca si stále svou plánovanou premiéru udržují. Snad se filmu konečně dočkáme a nebude odsouvám do nekonečna.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button