NovinkyPC

Destiny 2: Beyond Light se opozdí

Další velká expanze Destiny 2: Beyond Light, nestihne své plánované vydání v září. Bungie dnes oznámilo, že se rozhodla odložit rozšíření z velké části kvůli probíhající pandemii COVID-19 do listopadu.

Jako první kapitola nové trilogie expanzí je Beyond Light začátkem nové éry Destiny 2,” napsal komunitní manažer Bungie David “Deej” Dague. “Máme silný příběh, který vypráví o neuvěřitelných nových funkcích, které jsme pro hráče s nadšením připravily. Jako vždy je naším cílem vytvořit nejúžasnější a nejzábavnější expanzi, jakou můžeme pro naše fanoušky udělat. Z toho důvodu děláme to, co je pro hru nejlepší a posunujeme datum vydání.

Posledních několik měsíců pro nás bylo výzvou a bude i nadále kvůli stále trvající pandemii. Naučili jsme se společně tvořit novým způsobem, a to i díky vzájemné spolupráci. I přes nové překážky jsme stále oddáni stejné úrovni kvality, jakou naši fanoušci očekávají.

Rozšíření Beyond Light je nyní naplánováno na 10. listopadu a probíhající sezóna bude do tohoto data prodloužena. Deej řekl, že Bungie odhalí více o tom, co se děje v expanzi Beyond Light, a o tom, jak prodloužení ovlivní sezónu v následujících týdnech.

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button