Novinky

Breakpoint obdržel dlouho očekávaný update

Pamatujete si ještě někdo ten příslib taktické, stealth survival hry, kterou nám Ubisoft tak usilovně představoval během jejich mohutné marketingové kampaně? Pamatujete si jak to během první hodiny hraní vypadalo parádně ale po pár hodinách skutečného gameplaye jste hru odinstalovali? Ubi se stále snaží držet Ghost Recon:Breakpoint při životě a proto přichází nový free update.

Nemít žádné kamarády? To nevadí!

Již za dny dny tedy 15.července obdrží hra update 2.1.0, který přinese snad tu nejpožadovanější mechaniku už od vydání hry. Je to neuvěřitelné ale trvalo to téměř rok a Breakpoint až v těchto dnech obdrží možnost aktivace AI bratrů ve zbrani. Je to tak, již nebudete muset čekat na to zda kamarád zrovna zapne mrtvý Breakpoint nebo se otravovat s random lidmi v online hře. Nyní budete moct projít hru kompletně solo s AI pomocí. Nový team-mati by měli mít schopnost sync shoot, měli by být schopni vás revivenout a také byste měli mít možnost upravit jejich gear.

More content please!

Jen den po vydání updatu přidá Ubi do hry také time-limited mod s názvem Resistance. Celá náplň mise by měla být za účelem pomoci odboji při jejich protiútoku proti Sentinelovi, který ostrov Aurora ovládl. Celá tahle mise poběží od 16 do 29.července.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button