NovinkyPC

Valorant šokuje novým skinem!

Pamatujete si doby, kdy byl každý naštvaný proto, že nejlepší skiny na vaši postavu v League of Legends stáli několik dolarů? Já ano. Dodnes si totiž někteří mí kamarádi ťukají na čelo, že jsem byl blázen, když jsem investoval 10 dolarů za top skin na Caitlyn, ale co jsem měl dělat, když vypadá tak zatraceně cool?!

No a vsadím se, že se najde i někdo, kdo si to samé řekne u nejnovějšího skinu pro Valorant. Tento “Dragon” skin je totiž opravdu speciální a navíc je součástí úplně prvního Ultra skin setu s názvem Elderflame. Díky němu se vaše zbraně promění v živého draka a to i včetně nože. Jenže to má háček. Cenu samozřejmě. Nebudeme tu řešit kolik stojí jaký počet VP, ale celý bundle Elderflame stojí krásných 9900 VP, což vás vyjde zhruba na 2350 korun. Ne opravdu si neděláme legraci, cenu totiž potvrdil i Joe Lee na svém Twitteru.

Ale pozor, to stále není vše! Skiny mají taky určité úrovně které můžete zvyšovat díky Radianite – což je další měna, kterou získáte díky battle passu, nebo opět zakoupením spolu s VP. Odemknutím daných úrovní skinů pak získáte nové efekty, animace a finishery – což například může být to odfrknutí dráčka při přebíjení. Ve výsledku tak za skin můžete zaplatit ještě mnohem víc, než se zdá, ale je mi jasné, že se najde spousta lidí, kteří za něj zaplatí už jen kvůli jeho zpracování. Patříte mezi tyto hráče? Nebo vás nový ultra skin bundle nechává chladnými?

Elderframe bude ve Valorantu dostupný 10. července.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button