NovinkyPCPS4PS5

Marvel’s Avengers obdrží bezplatný upgrade pro PS5!

Již dříve jsme vás informovali o nadcházející hře z universa Marvel a to o Marvel’s Avengers. Momentálně je datum vydání stanoveno na září, ale již nyní jsme obdrželi oficiální info od playstationu, že hra obdrží bezplatný upgrade z PS4 na PS5! Gary Snethen, který stojí za vývojem této hry nám prozradil, že v momentě, kdy obdrželi první press kity nového PS5, okamžitě zadal vývojářům za úkol, aby Marvel’s Avengers předělali také pro PS5. Konkrétně pronesl: “PS5 neuvěřitelným způsobem zvedá hranici grafického a výkonnostního limitu pro konzolové hraní. Nové GPU nám dovoluje, abychom zvýšili celkové rozlišení textur, prohloubili nejmenší detaily hry, zlepšili anizotropní filtrování a přidali spoustu grafických featur“.

Hra bude také těžit z nového DualSense ovladače. Nový ovladač totiž nabídne možnosti haptické odezvy triggerů a společně s 3D audiem by vás tak měla hra kompletně pohltit.

Pokud se tedy rozhodnete zakoupit Marvel’s Avengers pro nynější systém PS4 (a to digitálně i fyzicky) dostanete později zdarma update pro konzoli PS5! Pokud ale upgradovat nebudete ale stále budete chtít hrát s kamarády, Marvel’s Avengers nabídne online hraní mezi konzole PS4 a PS5. Hra vychází již 4.září 2020.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button