NovinkyPC

Reveal dalších free her z Epic Games store

Na světlo světa internetu se dostal další pár her na, které se na Epicu můžeme těšit následující týden. Momentálně (jak jsme již uváděli) je dostupný Pathway, ale to se tento čtvrtek změní, dostaneme dvě další hry AER Memories of Old a Stranger Things 3: The Game. Obě hry budou dostupné od 25.6.2020 a to až do 3.7.2020

AER Memories of Old:Staří bohové jsou zapomenuti, ztraceni v událostech, které rozbily svět a zanechaly na obloze jen fragmenty ostrovů. Tento mystický svět nekonečného nebe, barevných ostrovů a starobylých ruin je v nebezpečí upadnutí do tmy. Jako jeden z posledních pár shapeshifterů, jste posláni na pouť do Země bohů. Odhalte tajemství, která pomohou zachránit realitu samotnou.

Stranger Things 3: The Game: “Stranger Things 3: The Game je oficiální doprovodná hra k Season 3 z původní série hitů! Hrajte prostřednictvím známých událostí ze série a zároveň odkrývejte nikdy předtím neviděné questy, interakce postav a tajemství! Tato adventura kombinuje výrazně retro umělecký styl s moderní herní mechanikou, která přináší nostalgickou zábavu s čerstvým novým zvratem.

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button