NovinkyPC

SOG 2020 | Neon Abyss – devadesátková plošinovka

Nebudeme si teď nic nalhávat. Všichni máme rádi synťáky, neony, devadesátky. Taky všichni rádi zničíme pár nepřátel, jen abychom ze sebe dostali frustraci z práce nebo ze školy. Tahle zběsilá run´n´gun jízda je řádný relax od každodenního shonu.

Jedná se o pořádnou akci, plošinovku s roguelike herními prvky. Jste jeden ze skupiny tzv.”Grim Squad” speciální jednotky, která má za úkol porazit nové bohy od samotného Háda. Cesta to nebude jednoduchá. A když umřete? No co by se stalo prostě se re-spawnete a jedeme dál. Devs vám v tomhle ještě pomohou. Pokaždé co umřete budete mocnější než před smrtí. Každý jeden dungeon nabízí různé způsoby jak celý level proběhnout. Každý nový run vám odemkne nové místnosti, nové předměty, nové bosse nebo dokonce nové příběhové zakončení! Hádáte správně. Každý dungeon je unikátní, každý z nich se rozšiřuje speciálně na způsobu vašeho hraní. Pokud během cesty začnete cítit smutek a stesk po někom dalším v této neonové řežbě, můžete po světe najít vejce. Každé vejce skrývá nějakého mazlíčka. Každý z mazlíčků má svou abilitu a nabírají na síle čím déle jste naživu. Když vás už hlavní dungeony přestanou bavit, hra nekončí. Jen zapnete mini-hry a pokračujete dále. A hlavně všude je spousta lootu! Pokud ještě nejste nažhavení jako my, máme pro vás tu nejdůležitější informaci. Hra vychází pro PC, Nintendo Switch, Xbox One a PS4 již 14.07.2020! Těšíme se!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button