NovinkyPCPS4Xbox One

Novinky o Assassin’s Creed Valhalla

Potvrdili že se dočkáme hned několika vylepšení oproti starším dílům. Tedy starším, hlavně oproti Oddysey kterou spousta fanoušků prvních dílů zatracuje kvůli pozměněným funkcím, které dělali danou sérii unikátní. O to zvláštnější samozřejmě je i to, že si další spousta fanoušků nové funkce užila a tak bychom v Assassin’s Creed Valhalla měli dostat víceméně to nejlepší z obou světů.

Jasným příkladem tak je to, že se vrací instakilly skrytou čepelí a funkce schování se v davu. “Ano zní to zvláštně a pravděpodobně si nedokážete představit vikinga, který se plíží skrz dav, aby probodl svou oběť skrytou čepelí. Jenže vikingové se sem tam v takové situaci ocitly a byla by chyba toho nevyužít.” uvedl kreativní ředitel Valhally Ashraf Ismail.

Další informace pak potvrdila, že se díky bonusové misi The Way of the Berserker setkáme i s eposem o Beowulfovi, což je dodnes jeden z nejznámějších a nejpopulárnějších příběhů severské mytologie.

A aby toho nebylo málo o hudební podkres hry se postará aktuálně nejpopulárnější norský tvůrce Einar “Kvitrafn” Selvik z kapely Wardruna jenž využívá tradiční instrumenty. Pravděpodobně si říkáte, že jste od něj ještě nikdy nic neslyšeli, ale většina z vás se s jeho hudbou setkala v seriálu Vikingové.

Více informací o hře budeme postupně doplňovat do tohoto vlákna.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button