MobileNovinkyPC

DOTA Underlords a velký update

Proč velký? Inu protože velký opravdu je a přináší hráčům tohoto autobattleru spoustu novinek. Do DOTA Underlords přichází samotní “Underlordové” Anessix a Hobgen. Z těch si vyberete vždy na začátku zápasu a následně povedete jejich tým díky kterému porostou jejich schopnosti, ale i buffy.

Navíc jsme se dočkali nového duo módu ve kterém se spolu střetne osm týmů po 2 hráčích. Každý hráč si najme svůj vlastní tým, ale může pomáhat spoluhráči tím, že jim pošle zlato a hrdiny. Zdraví a levely se sdílejí mezi hráči auomaticky, takže pokud se vykašlete na svého partnera, moc daleko to ve hře nedotáhnete.

Dalším módem je Freestyle ve kterém si hráči mohou vyzkoušet různé scénáře a strategie, aby viděli jak se budou hrdinové chovat v různých situacích. Přidejte navíc nové možnosti v alianci, 12 hrdinů a vězení ve kterém bude každý den náhodný výběr 8 až 12 hrdinů, nový interface, hrací plochu, notifikace, namluvené hlášky, opravy chyb a spousty dalšího co jsme tu neřekli a máte opravdu velký update DOTA Underlords!

Kompletní výpis změn najdete zde.

https://www.youtube.com/watch?v=z5HPrRBZptY

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button