HryNovinkyPCPS4Xbox One

World War Z nabídne dodatečný obsah zdarma

World War Z od studia Saber Interactive je rozhodně jedním z velmi příjemných překvapení tohoto roku, ve kterém jsme se opět po delší době dočkali parádní postapokalyptické coop zombie řežby. Autoři nicméně na titulu neúnavně pracují a tak se můžeme těšit na spoustu nového obsahu, který bude pro všechny hráče zdarma a to ještě do konce tohoto roku. A co nás tedy čeká?

Jedná se zejména o zbrusu nové mise v již existujících mapách, nový systém představující prestige ranky a příslušné odměny za jejich dosažení, dočkáme se ale i kosmetických úprav pro postavy či nového typu zombíků. Třešničkou na dortu pak bude podpora crossplaye a nový Horde mód. Pokud se rozhodnete autory hry dále finančně podpořit, můžete tak udělat zakoupením placeného DLC, které bude obsahovat čtyři nové skiny pro zbraně a čtyři skiny pro hratelné postavy.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button