Google StadiaNovinky HW

Google Stadia dostane Premiere Edici

Společnost Google dnes pro jejich streamovací konzoli Stadia oznámila tzv. Premiere Edici. V čem se bude lišit od Founders Edice? V podstatě ničím. Jde totiž o klasickou Stadia konzoli, která půjde do prodeje ihned po vyprodání Founders Edice. Lišit se bude pouze barvou ovladače – Founders edice totiž bude mít modrý ovladač, jak můžete vidět na obrázku výše, Premiere edice pak bude disponovat ovladačem bílým.

Google Stadia vyjde v průběhu listopadu, my si však budeme muset ještě nějakou chvíli počkat. Konzole totiž vychází v USA, Velké Británii, Francii, Německu a jiných velkých zemích. Google slibuje hned ze začátku široký výběr launch titulů – patří mezi ně například Ghost Recon Breakpoint či Assassin’s Creed Odyssey od Ubisoftu, najdou se ale i tituly jako Borderlands 3, Metro Exodus či DOOM Eternal.

K provozu konzole nemusíte řešit žádné hardwarové požadavky – jelikož jde o streamovací konzoli, půjde hlavně o rychlost vašeho internetového připojení. Níže můžete vidět, jak rychlý internet potřebujete k požadovanému rozlišení. Pro 4K rozlišení je ještě jeden dodatečný požadavek – je nutné platit si měsíční předplatné v podobě Stadia Pro za cenu deseti dolarů. Hry pro konzoli samozřejmě nebudou zdarma – je nutné si je koupit a následně uložit do elektronické knihovny od Googlu.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button