HryNovinkyPCPS4Xbox One

Známe detaily o novém raidu do Fallout 76

Autoři Falloutu 76 nezahálejí a tak se neustále můžeme těšit na stále další a další přídavky do hry. Tentokrát se podíváme do Vaultu 94 a zatímco ho bude možné projít solo, doporučují nám vyrazit za dobrodružstvím v plné partě hráčů na úrovni 50. Tento Vault byl před válkou obýván pacifisty, kteří měli za úkol obnovit Wasteland po nukleární katastrofě a byl naplněn vším, co je potřeba k obnově okolní flóry. O jeho převzetí se však postarala matka příroda a tak se můžeme těšit na příslušnou tématiku.

Do provozu bude také uveden nový typ instancování, který zařídí, že nebudete rušeni jinými hráči a přítomnost silnějších hráčů nezvedne úroveň monster. K dispozici budeme mít až tři nové mise, které se budou střídat vždy po uplynutí jednoho týdne. Každá mise bude také mít tři druhy obtížnosti, zatímco platí, že čím vyšší obtížnost, tím lepší loot z raidu dostanete. Mezi loot patří plány na zcela nový power armor a novou surovinu, díky které ho budete moci vyrobit.

Vault 94 se otevře již zítra, 20. srpna a bude součástí patche 1.2.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button