NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Ďábelský update pro DOOM Eternal přinese zajímavé vylepšení

Následující aktualizace s ďábelským číslem 6.66 přinese novou arénu, přidá nový mód pro hru a také nějaké ty opravy. DOOM Eternal byl velkým a očekávaným hitem loňského roku. Od té doby se dočkal i dvou datadisků a série Doom Slayera se zdá prozatím uzavřena. Ale to neznamená, že se nemůžeme těšit z výhod, které hra obsahuje a trénovat do vydání dalšího dílu.

DOOM Eternal dostane Horde mode a další vychytávky

To, že hra přeskočila čísla updatů 6.61 až 6.65, mě vůbec nepřekvapuje. Ďábelské číslo k této hře opravdu sedí, takže za mě rozhodně velké plus za srandičku od vývojáře. Na QuakeConu 2021 byl tento update oznámen s podrobnostmi o obsahu. Jedním z největších vylepšení je přidání módu Horde. Tento režim obsahuje vlny démonů, které musíte likvidovat a usilovat o co možná nejvyšší skóre, které odemkne další výzvy a nový obsah. A samozřejmě nenechat si ukousnout hlavu. Update bude vydán letos na podzim.

V bitevním režimu se dočkáme hned několik novinek. Ta větší je, že nás čeká nová aréna s názvem Stronghold. Zároveň tento mód projde i několika opravami chyb, které byly zaznamenány během výher.

Kompletní obsah updatu 6.66 si můžete poslechnout přímo od vývojářů.

Nebo si můžete přečíst poznatky naší redakce k filmu Suicide Squad 2.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button