NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox One

Balan Wonderworld: Gameplay Trailer | Novinka

Ruku nahoru ten, kdo viděl barevnější hru. A ruku nahoru ten, kdo si pamatuje reklamu na lentilky a jejich slogan Barevný svět v hrsti. Ještě mě napadá pitomější verze sloganu u reklamy na Skittles, ale raději bych zůstala u Lentilek. A pak bych poprosila facku za to, že úvod novinky je o dvou reklamách na bonbónky. Takže Balan Wonderworld..

Barevný svět, ve kterém vládne Balan. Na první pohled elegantní kloboučník s pronikavým pohledem vás bude odklánět od všech negativních emocí a myšlenek. On a jeho divadlo se totiž objeví vždy, když jste na scestí. Naučí vás, jak se jim bránit a jak s nimi bojovat. Doslova. Svět Balan Wonderworld je totiž sice barevný svět v hrsti, ovšem plný zhmotnělých emocí, které je potřeba zničit.

Může se stát z nového titulu Square Enixu stejně dojemná a chytlavá věc, jako se stala z Kingdom Hearts? Další z příběhů, který se točí kolem lidských srdcí a emocí si o to vyloženě říká. Vzhledem k tomu, že včera vyšel první gameplay hry s názvem True Happiness is an Adventure začínám se o tom pomalu, ale jistě přesvědčovat.

Budu se opakovat, ale ač na první pohled vypadá hra jako Square Enix pro děti věřím, že se dočkáme stejného herního zážitku jako u Final Fantasy IX nebo Dragon Questu. Páč obě hry mi styl pana Yujiho velmi připomínají.

Demo hry je aktuálně k dispozici pro všechny herní platformy. Plnohodnotné verze se pak dočkáme 26.března.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button