NovinkyPC

RAW – Další MMORPG SCAM?!


Už jste taky přehlceni těmi rádoby “life” simulátory, které tvrdí, že v nich můžete dělat cokoliv si budete přát? Už máte dost těch slibů rádoby indie developerů tvrdících, že zrovna ten jejich projekt splní vaše sny? Ani se nedivím. Stačí si připomenout New life a zvedá se mi kufr…

A i přesto všechno, se objeví na kickstarteru projekt jako je RAW. Projekt jenž slibuje vše, co slibovali jeho předchůdci a mnohem více. Projekt jenž ve svém 6 minut dlouhém “gameplay” traileru, ukazuje tolik věcí, až z toho jde hlava kolem.

https://youtu.be/aHcHcRbEVos

Jedná se o další SCAM? Další podvod s assety dotáhnutý na úplně jinou úroveň? A nebo RAW bude opravdu nečekaně plnit vše co vývojáři slibují? V tuto chvíli těžko říct. Studio Killerwhale Games to ale rozhodně nebude mít snadné a bude muset udělat něco extra aby přesvědčilo své potencionální sponzory k přispění na jejich kampaň.

Pokud vás projekt zaujal mrkněte na kickstarter, který poběží ještě 27 dní. RAW si nežádá nijak extra velkou sumu a třeba se opravdu stane zázrak a dokáže vše co vývojáři slibují.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button