Novinky

22let starý Stronghold se dočka definitivního remasteru

Pokud máte hezké vzpomínky na to, jak jste plnili své hradby lučištníky a bránili se proti přesile, nebo třeba na pečení stovek bochníků chleba navzdory neustálým nájezdům čtyř obzvláště otravných Mongolů na vaši vesnici, budete mít radost. Stronghold z roku 2001 dostává remaster.

Ano my víme, že byla v roce 2013 vydána HD verze hry s možností ukládání do cloudu, vyšším rozlišením atd. Stronghold: Definitive Edition ale přidává i výpravnou kampaň se 14 novými misemi, ve kterých hráči pochodují zpustošeným anglickým vnitrozemím a hledají zajaté příbuzné sira Longarma. Aby to ale nebylo málo, dočkáme se také 10 misí Castle Trail založených na slavných hradech historie, včetně Warwicku, Dunnottaru a Marksburgu.

Vojenská a ekonomická tažení původní hry se také vrací, takže nebude možné uniknout. Přesně tak, čeká vás i slavné pečení chleba – 300 bochníků, které vaši rolníci okamžitě snědí, pokud jim tedy nezapomenete říct, aby to nedělali. Hold tihle rolníci chleba milují…

Stronghold: Definitive Edition bude mít také vylepšený vizuál, remasterovanou hudbu a úplně nový zvukový systém. Vrátili se dokonce někteří původní dabéři. Nebude chybět ani multiplayer na Steamu a řada dalších zajímavostí a vychytávek. Hra vyjde 7. listopadu 2023.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button