18+NovinkyPC

Cyberpunk 2077 subreddit ukázal Redditu prostředník tím, že se označil jako NSFW kanál a následně zveřejnil desítky nahých Ví…

‘Nebudeme to měnit zpět,’ prohlásil vzdorovitý mod r/cyberpunkgame.

Když modi zmrazili populární subreddity na protest proti novým poplatkům za API Reddit, společnost pohrozila, že je sesadí a nahradí, pokud znovu neotevře své komunity. Někteří ďábelsky mazaní modi se ale nenechali odradit a zvolili novou taktiku: označte své subreddity jako NSFW, což je ponechá otevřené, ale omezí přístup a zabrání Redditu v zobrazování reklam.

No a Redditu se to samozřejmě nelíbí. Jak uvedl The Verge, společnost nyní požaduje, aby moderátoři odstranili značku NSFW z dříve neoznačených subredditů nebo byli svrženi. A tady se modří obracejí na kameru s rošťáckými úšklebky, protože nemuseli nutně blafovat. Například fanouškovský subreddit r/cyberpunkgame je nyní plný obrázků nahých postav ze Cyberpunk 2077.

Ve zprávě pro komunitu začátkem tohoto týdne moderátor r/cyberpunkgame Tabnam uvedl, že od Redditu obdrželi požadavek na odstranění nového označení r/cyberpunkgame NSFW a nebyli schopni odpovědět, aby argumentovali svým případem: That Cyberpunk 2077’s 18+ Hodnocení PEGI znamená, že je to hra pro dospělé, a proto by měl být subreddit i pro dospělé. “Tento subreddit už měl být NSFW, ale až donedávna nás nikdy nenapadlo to změnit,” napsal Tabnam. “Dokud to nezměníme zpět, porušujeme celostránková pravidla Redditu. Nechystáme se to změnit zpět, protože toto je sexuálně explicitní hra, takže ať si políbí prdel.”

Jiné subreddits, jako je r/military, posílali zprávy pomocí stejné šablony a také tvrdili, že vždy byli NSFW a jen o tom zatím dostatečně neuvažovali. Na r/cyberpunkgame mohl být první Tabnamův příspěvek účinnější, než předpokládali, protože rychle oslovil komunitu. “Kluci, no tak, neposílejte vyloženě porno,” napsal Tabnam.” v nedávném příspěvku. Obsah NSFW v kontextu hry je samozřejmě v pořádku. Chcete nám ukázat vaše prsa V? Jděte do toho!

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button