NovinkyPC

Metal Gear Solid Remastery nebudou mít podporu klávesnice/myši na PC…

Pokud jste netrpělivě očekávali vydání Metal Gear Solid Master Collection na PC, máme pro vás tentokrát špatnou zprávu. Podle nyní již smazané stránky ze Steam storu, nebude mít žádný z remasterovaných titulů Master Collection podporu klávesnice a myši pro PC.

Matoucí je, že původní PC porty MGS 1 a 2, podporu myši a klávesnice měli. V potaz bychom měli brát i rychlé odstranění stránky ze steam storu pro všechny 3 tituly, což může napovídat o tom, že se prostě jen jedná o chybu (ikdyž kdo ví, že… ).

Pokud se ale o chybu nejedná, je to docela velká chyba, která by mohla odradit velkou řadu fanoušků Solid Snakea na PC. Na tuto kolekci přecejen čekali více než deset let a tak bysme se nedivili, kdyby někteří zrušili i své předobjednávky.

Master Collection Vol.1 obsahuje prvních 5 dílů série. To zahrnuje:

  • Metal Gear 1
  • Metal Gear 2: Solid Snake
  • Metal Gear Solid
  • Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
  • Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Unikly také podrobnosti o Vol.2 kolekci, které poukazují na to, že údajný remaster Metal Gear Solid 4 vyjde velice brzy. Je to vůbec první případ, kdy hra vyjde mimo PlayStation 3. Virtuous Studios také připravuje remake MGS3. Remake se jmenuje Metal Gear Solid Delta: Snake Eater a bude vydán v blíže neurčeném datu pro Steam, PlayStation 5, Xbox Series X a Xbox Series S.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button