FilmyNovinky

Nové video z Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One je tady!

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One má mít premiéru v amerických kinech 12. července, čemuž předchází uvedení v britských kinech 10. července.

Tom Cruise se na Twitteru podělil o exkluzivní pohled do zákulisí blížícího se Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One. Na klip se můžete podívat níže.

“Už jsme dělali automobilové honičky ve filmech Mission: Impossible. Ale nic na téhle úrovni,” napsal Cruise na twitteru. V klipu Cruise předvádí své slavné (a také nechvalně známé) kaskadérské dovednosti, když manévruje se dvěma auty s pozoruhodnou přesností, a to vše i přesto, že držím volant celou dobu pouze jednou rukou.

Cruise zdůrazňuje realističnost kaskadérských kousků a říká: “Všechno, co jsme natočili, je naprosto skutečné.” Jde mu prostě o to nadchnout publikum a jako vždy, se mu to daří: “Zajímá mě jen jediná věc. Jak zapojit publikum? Chci aby to vzrušení cítili z celého plátna.” Hayley Atwell, Cruiseova kolegyně, se ve videu také podělila o své zkušenosti, kdy byla svědkem Cruisovy jízdy a honičky skrz ulicemi Říma.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One také vítá zpět známé tváře z franšízy. Ving Rhames, Rebecca Ferguson a Simon Pegg si zopakují své role, doprovázeni jsou i Vanessou Kirby, která se objeví jako Bílá vdova. Nebude ale chybět ani Henry Czerny, který se v sérii neobjevil od prvního filmu.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One bude mít premiéru v amerických kinech 12. července, čemuž předchází uvedení v britských kinech 10. července.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button