18+AnimeNovinkyTéma dne

Anime pro dospělé na NETFLIXu!

Anime je celosvětovým fenoménem díky napínavým příběhům, roztomilým postavám a skvělým bojovým scénám. Jo a taky díky sexu, nahotě a erotickému jiskření kam se člověk podívá.

A než se zeptáte, ano, jsou mezi námi tací, kteří sledují anime právě i kvůli onomu lehkému či drsnějšímu erotickému obsahu. O to víc vás asi překvapí, že i na Netflixu najdete spoustu anime obsahu určeného pro dospělé, ať už se jedná o filmy, či seriály. Příkladem mohou být erotické večírky z Devilman Crybaby nebo nahé scény z Cyberpunk: Edgerunners…

Anime kolekce Netflixu obsahuje klasiky jako Attack on Titan, nové hity jako One Punch Man a dokonce i některé západní interpretace tohoto žánru. Ale pokud chcete najít opravdu sexy věci, musíte se trochu pohrabat vším tím balastem okolo. Najdete pak vše od lehce “odhalených scén” s lehkým erotickým nádechem až po hardcore scény plné sexu.

Upozornění: u některých z těchto scén se musíte prokousat hodinami násilného příběhu o pomstě nebo praštěné ale o to více zábavné fantasy ságy.

Zde je 8 anime filmů a pořadů plných scén pro dospělé:

Devilman Crybaby

Jeden z největších anime hitů Netflixu, Devilman Crybaby vypráví příběh středoškoláka, který spojí své síly s démonem, aby mohl zachránit svět. Je to tak vlastně jeden z klasických příběhů boje dobra proti zlu s tím, že je seriál plný hororových, brutálních scén spolu s grafickým zobrazením sexuálních scén. Sakra už v první epizodě navštívíme erotický klub a to se oplatí!

Baki

Ne neděláme si legraci i v Bakim najdete erotickou scénu a to i přesto, že se jedná o jedno z nejdrsnějších a nejkrvavějších anime, které můžete na Netflixu najít. Že je to jen jedna scéna? To nevadí, i tak stojí za shlédnutí a to i přesto, že je neúmyslně extrémně vtipná. Nevíte kde ji najít? Mrkněte na 20. epizodu 😉

Love, Death + Robots

I přesto, že se technicky tak úplně nejedná o “anime”, si tahle antologie bere z žánru vše, co může. Navíc je Love, Death + Robots plná sexuálních a erotických scén. Tou nejzajímavější a graficky nejlépe zpracovanou je za nás samozřejmě scéna z epizody “Beyond the Aquilla Rift”. Že neznáte? Měli byste urychleně napravit!

Castlevania

Castlevania od Netflixu je poctou hororovým anime a klasice Nintenda se stejným názvem. Erotika čiší z celého anime, ale 3. sezóna nasadila laťku hodně vysoko, když ukázala jak si dokážou upíři užívat ve velkém… A bylo to opravdu ve velkém, protože si brzy po vydání řada “fanoušků” notně stěžovala na daný obsah 😀 Well co na to říct, scéna kdy si Alucard užívá extrémní BDSM s dvojčaty není úplně pro každého 😀

BEASTARS

BEASTARS je zasazeno ve světě plném antropomorfních zvířat rozdělených na masožravce a býložravce. Víceméně se jedná o verzi Zootropolis určenou pro dospělé – ony ty zvířátka tady totiž docela často šukaj… Nechybí ale ani krev a násilí, protože se ve skutečnosti jedna o docela dost zajímavé drama, což dokazuje i brutální sledovanost tohoto hitu Netflixu.

Dragon’s Dogma

Anime série o Ethanovi, válečníkovi, který si dal za cíl ulovit draka, který mu vyrval srdce a proměnil ho tak v prokletého Arisena. Zatímco hlavním lákadlem této série je lov démonických draků, brutální akce a napětí v každé scéně, epizoda 6. s názvem “Lust” dokazuje, že se mají nač těšit i fanoušci erotických scén.

Cyberpunk: Edgerunners

Tohle anime asi netřeba nijak zdlouhavě představovat. Svět Cyberpunku zná dnes každý hlavně díky své herní předloze, která dodnes vzbuzuje různorodé emoce po celém světě. Hlavní postavou tohoto kousku je David Martinez, který se po tragické smrti své matky rozhodne změnit svůj život o 180 stupňů. Je tak vržen do světa plného násilí a sexu spolu s bandou nových přátel.

Bastard!! Heavy Metal, Dark Fantasy

Co vám mám říct, Bastard!! Heavy Metal je plný temné magie, drsného násilí, odhalených prsou a několika sexuálně mířených útoků hlavní postavy. Tahle show prostě není pro slabé povahy…

Jak můžete vidět, NETFLIX nabízí velkou řadu “Anime pro dospělé” a tak si stačí vybrat. Věříme, že si v našem listu každý našel to své a to i přesto, že žádný z těchto pořadů nespadá čistě do sekce “erotického obsahu”. Každé z těchto anime má totiž co nabídnout od kvalitního příběhu, po brutální akční scény a mnohem víc. Pokud i přesto hledáte něco, kde najdete mnohem více erotiky, připravte se na náš list Ecchi, které by si nikdo neměl nechat ujít (vyjde příští týden).

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button