NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Outriders představilo Expeditions!

Společnost SQUARE ENIX s potěšením představuje “Expeditions” – náročný obsah, který následuje po kampani OUTRIDERS. OUTRIDERS je intenzivní RPG střílečka od studia People Can Fly, vývojářů her Gears of War: Judgment a BULLETSTORM, a Square Enix External Studios, kteří stáli za SLEEPING DOGSJUST CAUSE.

“Expeditions” je výzvou pro nejuznávanější Outridery a dostane je na hranici jejich možností. Probojujte se sérií tvrdých misí a odemkněte nejsilnější vybavení ve hře.

“Expeditions rozšiřuje příběh kampaně OUTRIDERS a představují nejnáročnější výzvy ve hře. Jsou určeny zásadně pro zkušené týmy Outriderů” řekl Bartek Kmita, kreativní ředitel OUTRIDERS v People Can Fly. “K dosažení úspěchu v nejvyšších úrovní Expeditions, je nutné získat silné vybavení, dovednosti a správné ovládnutí vaší třídy”.

OUTRIDERS vyjdou na PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, a PC 2.2.2021 a Google Stadia později v roce 2021.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button