KomiksNovinkyPCPS5

RPG s Wolverinem už v roce 2024?

S MARVEL univerzem se v posledních letech roztrhnul pytel. Kromě pravidelných filmů a seriálů, se tito komiksový hrdinové začínají dostávat i do videoherního světa. A to včetně oblíbený postavy Wolverine.

Minulý rok jsme si mohli vyzkoušet například: MARVEL’s Midnight Suns, které bych popsal jako takovou „tahovku“ s příběhem a rpg prvky. Vyšel ale i MARVEL Snap. Karetní hra ve stylu Hearthstonu od Blizzardu na které pracuje právě i bývalý game director Hearthstoneu, Ben Brode.

Kromě pokračování Spider-mana, se tak můžeme těšit i na rpg, které se bude zaměřovat na slavnou a oblíbenou postavu Wolverina. Krátký teaser byl odhalen už na PlayStation Showcase v roce 2021.

Proč o tom tedy píšeme? Inu dle nových informací novináře Jeffa Grubba z Giant Bomb, bude hra násilnější a temnější než cokoliv z MARVEL univerza dříve. Vývojáři z Insomniac Games (Ratchet and Clank) totiž usilují o rating pro dospělé.

Hra se má také vyhnout jakýmkoliv odkazům z filmového plátna od Foxu.

Příběh by se pak měl odehrávat ještě předtím, než se Wolverin připojil k X-menům. A to ve stylu posledních dvou dílů God of War od studia Santa Monica, které slouží jako inspirace pro zejména lineárnější zážitek s většími oblastmi k prozkoumání. Sám Grubb údajně slyšel i datum vydání. A to dokonce dva termíny. Jeden mluví o podzimu roku 2024 a ten druhý o roku 2025, který si myslím, že je více pravděpodobný.

A s Wolverinem ještě nekončíme! Kromě připravované hry, se také můžeme těšit na návrat Hugha Jackmana, v připravovaném filmu Deadpool 3!

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button