HryNovinkyPC

Project Ragnarok. Severský svět plný soubojů a magie

Další herní dílo od vývojářské společnosti NetEase. Project Ragnarok je MMORPG s otevřeným mystickým světem. Konec světa se blíží a na vás je ho zachránit před konečným zničením. Jako hrdina vyslaný na Zemi budete obdařeni božskými silami, abyste zabránili soudnému dni. Ragnarok is coming.

Ragnarok vás přibije do křesla

Když tak koukám na ten trailer, nemůžu se ubránit srovnání s hrou Immortals: Fenyx Rising. Jak herně, tak i námětem. Ale ono vymyslet něco opravdu originálního je dnes celkem těžké. Společnost NetEase je známá především jako vývojář mobilních her. Ale zřejmě nám chtějí udělat radost. Hra vypadá skvěle graficky a božské síly jsou také zajímavé. Bohužel, při soubojích to vypadá, jako kdyby FPS spadly na hodnotu 10-15 snímků za sekundu. To mě docela odrazuje. Snad to je jen vada videa, nebo to do vydání trochu vyladěj. Společnost NetEase není žádný ořezávátko, a tak si určitě dají pořádně záležet. Na hry z jejich stáje se můžete mrknout tady.

Přesné datum vydání hry zatím neznáme. Ale šušká se něco o roku 2022. Beta verze hry bude spuštěna ještě letos, takže sledujte novinky a můžeme to poté prubnout. Jako první hra dorazí na mobilní zařízení a poté na PC a konzole. Hra bude zcela zdarma, ale samozřejmě pro rychlejší postup si můžete nakoupit upgrady a karty postav.

Uvidíme, co ze hry nakonec bude. Jestli hitovka, zklamání nebo něco, co neurazí, ale ani neoslní a jen tak to propluje. Co ale bylo celkem zklamání je Ghost Recon: Breakpoint. I přes nevelké úspěchy se hra stále snaží udržet mezi hráči. Mrkněte se.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button