NovinkyPC

Bližší pohled na Hogwarts Legacy v cinematic traileru

V nejnovější upoutávce na Hogwarts Legacy se proletíme se sovou napříč hradními věžemi, a zachytíme útržky rozhovorů ve třídách. Následně sova podnikne děsivý průlet skrz Zakázaný les a ukáže nám i mnoho dalšího. Nový cinematic trailer je tak perfektním aperitivem pro všechny, kteří již netrpělivě čekají až si hru sami zahrají.

Video vtáhne diváky do světa Hogwarts Legacy už v prvních vteřinách a nabídne fanouškům úchvatný pohled na hradní areál i prostory mimo něj z ptačí perspektivy. Zároveň nabídne hráčům pozvánku k tomu, aby se stali studenty magie a prožili své sny o návštěvě Bradavické školy čar a kouzel.

V traileru můžeme sledovat sovu nesoucí kýženou pozvánku, která se vznáší nad střechami hradu a nad hlavami studentů ve Velké síni a poskytuje pohled shora na některá ikonická místa Bradavic, která budou moci hráči prozkoumat. Když sova prolétá hradem, fanoušci poznají některá známá jména a tváře, včetně téměř bezhlavého Nicka a profesorky Weasleyové. Cesta sovy také upozorňuje na některá skrytá nebezpečí, kterým budou hráči čelit, protože se jen o vlásek vyhne hordě obřích pavouků v Zakázaném lese, smrtícímu výbuchu kletby která se nepromíjí od maskovaného čaroděje i dračímu ohnivému dechu.

Hogwarts Legacy je naplánováno k celosvětovému vydání (navzdory silné kritice) pro PlayStation®5, Xbox Series X|S a PC 10. února, PlayStation®4 a Xbox One verze budou vydány 4. dubna a Nintendo Switch 25. července.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button