NovinkyPC

Formule E rozšiřuje partnerství s Motorsport Games

Vývojářské studio Motorsport Games, pod které spadají i vývojáři hry rFactor Studio 397, dnes potvrdilo, že rFactor 2 bude oficiální platformou Formule E. Jedná se o rozšíření dohody, kterou mezi sebou mají právě Motorsport Games a Formule E. A co toto partnerství přináší pro hráče?

V první řadě nám přináší všech 11 oficiálních týmů a 22 jezdců z aktuálně probíhající sezóny. rFactor 2 tak obsahuje každou sezónu od roku 2018. Dále také oficiální zastoupení e-sportu. Formule E chystá zahájit sérii klání, které budou probíhat právě ve hře rFactor. Samotná Formule E už má svou e-sportovou premiéru za sebou. V roce 2020 během covidové pandemie musela přerušit závody a na nějaký čas se přeorientovala na e-sport. Formula E Race At Home Challenge byla devítitýdenní akce, které se zůčastnily všechny týmy a jezdci sezóny 2019/2020.

Foto: Studio 397

„Formule E je jednou z nejrychleji rostoucích motoristických sérií a nemůžeme být více nadšeni a poctěni, že ji můžeme plně uvést do života v rámci rFactor 2,“ uvedl ředitel Motorsport Games Dmitrij Kozko v prohlášení k oznámení této spolupráce. „rFactor 2 je stále nejlepší simulační platformou ve své třídě na trhu. Tento přírůstek k jeho robustní nabídce motoristických sérií výrazně zlepší zážitek a nabídky našim hráčům. S našimi odbornými znalostmi v oblasti vytváření autentických závodních simulací a pozoruhodných e-sportových událostí spolu s rostoucí popularitou Formule E víme, že naše partnerství dosáhne každého cíle, který si naše týmy stanovily.“

Vyzkoušíte si závody Formule E? Nebo vás tyto tiché závody nechávají chladnými? Pokud byste snad měli soutěžní ambice, mrkněte na náš starší rozhovor.

Zdroj
Foto: Studio 397

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button