NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Do Rogue Company přichází nový hrdina a je to drsňák | Novinka

Bezplatná online střílečka se dočká nové aktualizace, ale hlavně i nového hrdiny. Tenhle drsňák nemá problém si přinést obouruční meč do světa, kde lítá víc kulek, než ve filmech s Johnem Wickem. Nová aktualizace pro sezonu také není k zahození. Dokonce uvažuju, že hru znova nainstaluju. Držte si klobouky, Rogue Company o sobě dává znovu vědět.

Rogue Company – season two

V nové aktualizaci se potkáme s novým hrdinou. Jmenuje se Mack a já bych ho popsal jako herní verzi soudce Dredda. Prosazuje spravedlnost za každou cenu a nezastaví se před ničím, aby obviněné dostal před soud. Nebo se on sám stane zároveň soudcem, porotou i katem? Dost tomuto pojetí postavy nahrává výbava, kterou mu vývojářské studio First Watch Games dalo. Od lehkého kulometu až po obrovský obouruční meč. Pamatujete na film Statečné srdce a na meč, který měl Mel Gibson? Tak něco takového. Asi to není náhoda, když i Mack je ze Skotska. No, uvidíme, jak se mu bude dařit a jestli u hráčů najde nějakou oblibu. Více informací o tomto bijci naleznete v odkazu výše.

Další, co na nás vývojáři vytasili, jsou hned dva balíčky Battle Pass. Dohromady skrývají 50 herních odměn, včetně procentuálního zvýšení zkušeností nebo různých skinů pro vaše charaktery. Je tam toho opravdu požehnaně.

Lákadlem je určitě i zcela nová mapa – výcvikové zařízení na vrcholku hory. Je tam určitě dost míst, kde můžete soupeře vytrolit, nebo si sami naběhnout do pěkný pastičky.

Hodnocená sezona

S novou sezonou přichází i restart hodnocených her. I tady dojde k novým odměnám i menší změně.

Rogue Ban

  • Během výběru může každý tým vybrat Rogue, který má být zakázán, než začne výběr,
  • V případě remízy si hráč s nejvyšším MMR vybere Rogue pro ban.

Odměny

  • Gone Rogue Achievement (odehrajte 30 hodnocených her),
  • Cena i za třicáté místo.

Když se za 4. místo dává bramborová medaile, tak jaká se dává za 30. místo?

Změn se ale dočkalo daleko více věcí. Zbraním i charakterům bylo upraveno poškození, protože prostě někteří hrdinové jsou až moc OP. A také byla opravena spousta bugů a chyb ve hře.

Rogue Company si můžete zahrát na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a taky na Nintendu Switch. Takže výběr je velký.

Když už jsme u těch aktualizací. Co říkáte na nový patch pro Watch Dogs: Legion?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button