Novinky

Dragon Age 4 se na letošním EA Play Live neukáže a bohužel ani nic jiného

Společnost Electronic Arts potvrdilo informaci, že letos se videoherní konference EA Play 2022 neuskuteční. Informace o hromadě titulů se tak dostanou na svět individuálně každá zvlášť. Konference se každoročně konala každé léto těsně před velkou událostí známou jako E3. Jednou z novinek, která se měla na konferenci představit je i pokračování série Dragon Age 4.

„Milujeme EA Play Live, protože je to náš způsob spojení s našimi hráči.  Tento rok však není vše v souladu s tím, abychom vám ukázali vše na jednom místě. V našich prvotřídních studiích se dějí vzrušující věci a letos o těchto projektech prozradíme mnohem více, až bude pro každý z nich vhodný čas. Těšíme se na společné chvíle s vámi po celý rok!”

Několik studií oznámilo, poskytnutí informací ohledně svých titulů mimo EA Play 2022. Tým stojící za Dragon Age 4 hodlá informace poskytnout hráčům protřednictvím videoblogů a sociálních sítí. Doufáme, že se tak již brzy dočkáme zvěřejnění data vydání populární fantasy série. Zasvěcení naznačují, že se vydání dočkáme již příští rok.

Stejně je na tom i tým vývojářů, který stojí za projektem Dead Space. Ten je se svými příznivci ve spojení prostřednictvím streamů, kde pravidelně vystupují vývojáři a informují hráče o stavu vývoje hororové série.

A nezapomínejte, že před velkým odhalením je i titul Hogwarts Legacy. To se ukáže ve čtvrthodinovém videu již tento týden.

Zdroj
Foto: IGDB

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button