NovinkyPCPS4Xbox One

Dying Light obdrží další placené DLC!

Zombie hry jsou terno. Je to jakási sázka na jistotu. A když jsou mezi zombie hrami tituly jako Dying Light, tak hraní je jednoduše lebeda a Techland si to moc dobře uvědomuje. Není to bohužel oznámení vydání pokračování Dying Light ale zbrusu nové DLC s názvem Hellraid.

V tomto dalším hack and slash titulu se nebudeme prohánět přes střechy domů nebo razit si cestu mezi zombíky. Čeká nás zcela nový realm s démonickými zombie! A to všechno ve středověkém stylu!

DOOM nebo Dying Light?

Když je post-apo katastrofa tak zrovna nejste v tom správném moodu chodit ven a užívat se kratochvíle s hladovou zombie. V Toweru na vás proto čeká úžasný Arcade automat. Už to by, dle nás, bylo skvělé DLC ale kdokoli kdo na tomto hracím automatu zapne nový level je teleportován do úplně nového realmu. Z traileru, který můžete vidět dole je už na první pohled cítit trošku DOOM inspirace. V ruce sice nemáte dvouhlavňovku ale kyj a nekosíte Cacodémony ale nabíhající zombies. Ale nestrachujte se, zábavy je dost pro každého.

Víc dungeonů, víc levelů, víc zbraní!

Za každý váš run si zvednete tzv. “Hellride” rank. Za každé zvýšení ranku dostanete lepší zbraně. Běhat můžete teda až do zblbnutí. Pokud vás to nebude příliš lákat, hra nabízí také bounties, které odemykají další odměny. Pokud čekáte, opakovaný grindovací festival, tak vás asi zklameme. S každým zvýšením ranku se zvyšuje také počet nepřátel. Pokud si teda netroufáte na tuto středověkou výpravu sami, můžete toto DLCčko projít kompletně v co-opu s kamarádem! DLC bude venku už 23.července pro PC, PS4 a Xbox One!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button