NovinkyPCPS5

Nová ukázka ze hry Forspoken odhaluje více z boje a kouzel

Připravovaný titul Forspoken od společnosti Luminous Productions se předvedl v novém videu. Soubojový systém a systém kouzel zde hrají hlavní roli a je to něco parádního. Ve videu můžeme vidět, že kouzla se rozdělují do třech kategorií. Klasická kouzla způsobující poškození – například Bolt, Slice nebo Shot. Druhou kategorií jsou podpůrná kouzla, která způsobují znehybnění nepřátel nebo jejich zmatení jako třeba Bind, Prime nebo Charge. Jedno z kouzel je i takové, že vyvoláte ohnivé klony, které vám pomáhají v boji. Třetí kategorie obsahuje kouzla, která způsobují velké a plošné poškození, ale po jejich použití kouzlo potřebuje nějaký čas, aby mohlo být použito znovu.

Společně s kouzly protagonistka Frey disponuje i velmi rychlými reflexy a využívá rychlou akrobacii k poražení nepřátel a vyhýbání se jejich útokům.

Forspoken bylo bohužel odloženo z května na říjen. Jestli hru dostaneme v parádním zpracování, tak mě to vůbec nevadí. Zajímá mě hlavně jak si povede protagonistka hry Frey Holland. Třeba se zařadí mezi ženské ikony herního průmyslu. V našem seznamu nejslavnějších ženských herních charakterů by se určitě neztratila.

Vydání Forspoken je naplánované na 11. října pro PlayStation 5 a PC. V následujících dnech očekáváme více podrobností ohledně detailů hry. Zůstaňte s námi a my vám přinese další podrobnosti co nejdříve.

Zdroj
Foto: Steam

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button