MobileNovinky

Call of Duty: Warzone míří na mobily

Na naše mobilní zařízení se řítí další slavná battle royale řežba. Konkrétně Call of Duty: Warzone. V příspěvku na blogu Activision společnost vyzvala vývojáře, aby se stala součástí týmu, který od základů vytvoří mobilní Call of Duty: Warzone. Pojďme se tedy podívat na to, co o chystané verzi zatím víme.

Call of Duty Warzone

Nepleťte si dojmy s pojmy, Warzone nebude obyčejný port

Activision se nechal slyšet, že se nejedná o pouhý port na mobilní zařízení, nýbrž o novou verzi, tudíž si ještě nějakou dobu budeme muset počkat. Activision ale slibuje, že až dorazí „přinese hráčům na cestách vzrušující, plynulou a rozsáhlou akci CoD: Warzone. Tento rozsáhlý zážitek z battle royale je vytvářen nativně pro mobily s nejmodernější technologií navrženou tak, aby bavila hráče po celém světě po mnoho příštích let.“

Nezaměňujme ovšem CoD: Warzone s Call of Duty: Mobile, která byla inspirována prvním battle royal režimem Blackout. CoD: Warzone bude vyvíjen v interních studiích Activision, zatímco Call of Duty: Mobile vyvíjel čínský Tencent.

Minulý měsíc bylo také oznámeno pokračování Warzone, jenž má být vydáno spolu s Call of Duty: Modern Warfare 2. To ovšem pár dní po oznámení odloženo na rok 2024.

Během čekání si můžete třeba pročíst tipy, jak se dostat až do finále Warzone.

Jak to máte vy s mobilním hraním? Hrajete CoD: Mobile? Budete hrát i oznámený Warzone? Nebo vás třeba právě tahle hra přivede k mobilnímu hraní? Dejte nám vědět do komentářů, budeme vděčni.

Zdroj
Foto: HDQwalls

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button