NovinkyXbox OneXbox Series X

Xbox Gold – březen – Z Ameriky je pustina

Tak co si na nás tentokrát připravili chlapci z Microsoftu v rámci Xbox Gold – březen? Jako každý měsíc získáme dvě hry pro novější verze konzolí a dvě pro ty starší. Čeká tu na nás cesta opuštěnou Amerikou, pouliční fotbal, pokračování známé diablovky a ujmeme se i role známého, podmořského obyvatele. Tak se na to mrkneme podrobněji.

Zelení si tentokrát připravili pěknou směsku

První ze dvou her pro novější generaci Xboxů je The Flame in the Flood. Získat ji můžete od 1. do 31. března. Vžijte se do role mladé dívky, putující společně se svým psem skrze pustou Ameriku. Hledejte zásoby, nástroje a snažte se vyhnout divokým zvířatům. Hlavně ale musíte zůstat zdraví a přežít.

Druhou hrou tohoto měsíce pro Xbox One a Xbox Series X/S je Street Power Soccer. Dostupná bude od 16. března do 15. dubna. Ukažte své dovednosti v této rychlé verzi hry. Vyzkoušejte různé triky i módy a hřiště a vypusťte své fotbalové super schopnosti. Postavte se pouličním legendám či vlastním kamarádům v boji o to, kdo se stane pouličním králem.

Sacred 2 Fallen Angel je první hra pro Xbox 360. Získat ji můžete od 1. do 15. března. Zahrajte si pokračování úspěšné diablovky a vyberte si mezi Light či Shadow kampaní. Pomozte uzdravit Ancarii anebo zvyšte chaos, podle vlastního uvážení. Ve hře naleznete živý svět plný překvapení, který kombinuje sólo hru i multiplayer.

Poslední hrou Xbox Gold – březen je hra pro Xbox 360 s názvem SpongeBob’s Truth or Square. Dostupná bude od 16. do 31. března. SpongeBob ztratil recept na krabí hamburgery. S vaší pomocí a s pomocí Bikini Bottom, SpongeBob musí použít Planktonův paměťový stroj, aby znovu nalezl nejšťastnější okamžiky svého života a našel ztracený recept.

Zdroj
Foto: The Flame in the Flood

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button