MobileNovinky

Update pro FIFA Mobile je konečně tady

Každý správný fanoušek fotbalu si pravděpodobně nenechá během roku ujít nový ročník fotbalového zpracování od společnosti EA. FIFA, jenž momentálně na trhu s fotbalovými hrami drží absolutní monopol, už nějaký ten pátek vydává hry i pro mobilní zařízení. I když to může znít jako trošku zvláštní platforma na hraní takto složitých her, musíme vzít v potaz, že k telefonu dneska bez problému připojíte i ovladač. Hrajete pak jako na konzoli nebo PC. I proto je tady update hry pro rok 2022.

FIFA Mobile přináší vše co už známe

Poslední update pro FIFA Mobile přináší řadu značných vylepšení. Ve hře se zásadně mění gameplay. Hráči se dočkají taky přepracované grafické stránky hry a v neposlední řadě přišlo na pár změn i v audiu. Pokud patříte mezi fanoušky komentáře, můžete se nově těšit na 11 jazyků, ve kterých budete během zápasu provázeni. V neposlední řadě tady máme nové kamerové úhly nebo nastavení kamery pro samotný zápas. A na závěr to hlavní. FIFA Mobile si dokážete užít v 60 FPS… háček je v tom, že jen na některých zařízeních. Jestli je váš telefon vhodný pro 60 FPS si můžete sami zkontrolovat na stránkách EA.

Hru můžete stahovat hned teď

Pokud tedy nemůžete z jakýchkoliv důvodu hrát na konzoli či PC, nebo jste si jen zamilovali formát FIFA Mobile, poslední update byste měli mít právě nyní aktivní. Při hraní mobilní verze hry nepřijdete o žádný herní obsah a pokud chcete hrát jen offline kariéru, nebo si vyzkoušet světově oblíbený Fifa Ultimate team, nic vám nebrání. Hra je dostupná pro Android i iOS. Takže nazout kopačky a vyběhnout na hřiště!

Zdroj
Foto: FIFA Mobile

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button