NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

The Dark Pictures Anthology si zahrajete i skrze Friend’s Pass!

Hello there! Protože jsme zrovna v období kdy hlavně čekáme na největší releasy roku 2022, je ten správný čas na to zahrát si nějaký ten pěkný filler. Oprášit zašlé knihovny a vrátit se ke hrám, které dostaly nálepku “někdy později”. A pokud se nechcete zrovna pouštět do 100+ hodinových RPG, mám tu pro vás kousek, který vám zajistí jak filmový večer, tak dostatek zábavy testující sílu vašeho přátelství. The Dark Pictures Anthology nám konečně vydává kompletní sérii a přidává bonus navíc.

The Dark Pictures Anthology představuje Curator’s Cut

V čem je Curator’s Cut tak výtečný? Tyhle hry se vždycky pyšnily příběhovými zvraty, jumpscary a dalšími momenty, které nejdou tak snadno opakovat a proto hra může ztrácet atraktivitu, pokud byste ji hráli opakovaně i přes skvěle zpracované alternativní endingy. Nicméně, s přídavkem Curator’s Cut se ve hře objeví nové cutscény i zvraty, které ve hře dříve nebyly. To vše perfektně funguje ve spojení s novým Friend’s Passem. Protože co je lepší než hrát a bát se zároveň s kamarády?

Stačí vám jedna kopie hry a hrajete

To nejlepší co Friend’s Pass ale nabízí je funkce, kterou jsme si oblíbili už při hraní například A Way Out. Pokud totiž jeden z vás dvou už vlastní jakoukoliv hru z antologie The Dark Pictures, druhý hráč si stáhne jen malinký launcher, a přes tento nově představený Friend’s Pass se připojí do plné hry. Pak můžete společně odehrát jakoukoliv ze tří, již vydaných her. Celá tato kamarádská akce trvá od 28. 1. do 28. 2. – V tomto rozmezí si onen free trial musíte jen stáhnout a odehrát si ho můžete kdykoliv. Takže na co ještě čekáme? Vydejte se společně bát a prozkoumat proč je pan kurátor vždycky tak ledově klidný. Navíc aktuálně probíhá sleva na The Dark Pictures Anthology v rámci Steam slev!

Zdroj
Foto: The Dark Pictures Anthology

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button