NovinkyPS4PS5

Bojujte za naši domovskou planetu v Relayers

Dobře, už předem vám říkám, že budou bojovat pouze ti vyvolení. Konkrétně ti, co vlastní PlayStation 4 a PlayStation 5. Tato strategická RPG totiž vyjde pouze pro zmíněné dvě konzole a my ostatní tak budeme mít smůlu. O hru se stará japonské studio Kadokawa Games, které má na kontě hned několik takovýchto šíleností, jako God Wars, Darkest Dungeon nebo Root Film. Relayers tak skvěle zapadají do těchto RPG animovaných her, které jsou postavené z velké části na příběhu.

Příběh hry se odehrává na naší planetě v roce 2051. V té době začíná lidstvo expandovat do vesmíru. Země se ale nachází uprostřed invaze mimozemských bytostí, kterým se říká Relayers. Naštěstí pro náš druh se objevují také děti se zvláštními schopnostmi, kterým se říká Starchildren. Tento název odkazuje na zaniklou mimozemskou civilizaci, která s naší planetou měla nějaké spojení. Vy jako hráč budete velet týmu Stellar Gear. Ten je plný humanoidních zbraní, které byly vyvinuty přímo na boj proti Relayers. No a jsou to právě Starchildren, kdo umí tyto zbraně ovládat. Svou jednotku budete mít na lodi Asterism, která je schopna mezihvězdného cestování, takže nepřátelé vám nikdy neuniknou.

Jednoduše řečeno: vesmírní roboti, děti se schopnostmi a války ve vesmíru. Vydání hry je plánováno na
24. března 2022 a vy vyvolení konzoláři mi řekněte, jak se těšíte na tuhle vesmírnou šílenost?

Zdroj
Foto: Sony PlayStation

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button