NintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Dying Light 2 Stay Human se vytasil s novým trailerem

V nejnovějším traileru se spolu podíváme na různé vizuální režimy chystané zombie masakrovačky Dying Light 2 Stay Human od společnosti Techland. Možnost využití různých vizuálních režimů si mohou užít hráči na PlayStation 5. Vydání se už pomalu blíží a uskuteční se 4. února 2022. Ve službě Steam si můžete už nějakou dobu hru předobjednat celkem ve třech variantách. Základ, Deluxe a Ultimate.

Vývojáří náš škádlí čím dál víc. Ikdyž je vydání už prakticky na dosah, tak nepřestávají informovat veřejnost, co se na ni řítí. Podle ukázky se jedná celkem o tři vizuální režimy, ve kterých si můžete titul zapnout.

Resolution Mode – základní mód ve kterém se hra spustí a je dokonce i ve 4K.

Quality Mode – spuštění hry společně se zapnutým Ray Tracingem

Performance Mode – režim, který hru spustí v nastavení 60 FPS. Tento mód nepodporuje rozlišení 4K a Ray Tracing je vypnutý.

Dying Light 2 Stay Human vypadá ve všech třech nastaveních fantasticky, takže se nikdo nemusí bát, že by byl ochuzen o prvotřídní kvalitu.

Na Steamu si do seznamu přání hru přidalo více než tři miliony uživatelů. Takže si koukejte něco přát, přetože budou asi padat servery.

Ale slíbil jsem vám trailer, tak tady ho máte.

A taky nezapomeňte, že se blíží vydání Uncharted: Legacy of Thieves na PS5, který obsahuje díly Uncharted 4: A Thief’s End a Uncharted: The Lost Legacy. Už za necelý týden.

Zdroj
Foto: Steam

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button