NovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Hogwarts Legacy pravděpodobně nevyjde ani letos

Existuje ve videoherním, knižním a filmovém světě něco víc profláklejšího než je zpracování dobrodružství brýlatého kluka s bleskem na čele? Neřekl bych. Knižní a filmové představení sklidilo enormní úspěch, hry v podání EA už tolik ne. Není teda divu, že si hráčská obec o pořádné Harry Potter hře zatím nechává jen zdát. Zatím nejslibnějším titulem se zdál být Hogwart Legacy, který se ihned po oznámení zařadil na první příčky všech potterheadů. Jak se ale zdá, hra pravděpodobně nevyjde ani v roce 2022.

Chystá se další odložení?

Už je to víc než rok kdy jsme se poprvé dozvěděli, že se vůbec chystá nová open world RPG hra ze světa Harryho Pottera. Automaticky to znamenalo výbuch všech sociálních sítí a nikdo se tomu nemůže divit. Především zasazení do Bradavic, ale možnost hrát za vlastní postavu a nemuset být vázán přímo na postavy Harry Potter, Hermiona či Ron, zní přeci fantasticky. Mít možnost prozkoumat celý kouzelnický svět, včetně zvířat a magie, to je přesně to co jsme si jako děti přáli. Jenže máme začátek roku 2022 a po hře, jakoby se slehla zem. Dostala se hra do tzv. vývojového pekla?

Hogwarts Legacy pravděpodobně nevyjde dříve než v roce 2023

V jednom ze svých podcastu, Colin Moriarty měl jako hosta vývojáře ze studia Warner Bros. Ten během vysílání prozradil, že hra prochází momentálně velkými obtížemi při samotném vývoji. A je velice nepravděpodobné, že bychom se hry dočkali dříve než v roce 2023. Přestože se během loňského roku v médií od samotných Warner Bros. objevilo prohlášení, jak chystají 2 hlavní releasy pro rok 2022, nic velkého ze světa Hogwarts Legacy nevyšlo. Porovnejme to například s masivní propagací nového Dying Light nebo Elden Ring, kdy už dneska, měsíce před vydáním prakticky známe hlavní gameplay hry a víme zhruba bude příběh vyprávět. To nás jen utvrzuje ve faktu, že hra momentálně není připravená na předvedení byť jen krátkého gameplaye a vydání během roku 2022 je vysoce nepravděpodobné. Čekáte na Hogwarts Legacy s nadšením nebo krotíte svá očekávání?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button