NovinkyPC

Dragon Age 4 bude singleplayer, potvrzuje Bioware

Dragon Age 4 si, jako většina her od Bioware, prochází nesnadným vývojem. Koncepty předělávají několikrát během roku, případně se všechno smete ze stolu a začne se nanovo. A tak můžeme v průběhu vývoje dostávat zprávy značně protichůdné. Většinou se ale časem situace ustálí a konečně začneme dostávat přesnější informace. Čím blíž k vydání, tím jsou přesnější.

Původní zprávy tvrdily, že nové Dragon Age bude live-service záležitostí podobně jako Anthem, což značná část hráčů, včetně mě, nesla značně nelibě. Série se vždy vyznačovala velkým důrazem na příběh a celkový prožitek hráče. Toho se hůře dosahuje, když je hra vytvořena primárně pro více hráčů. Víme jak to dopadlo s Anthem … Generální manažer Gary MacKay zveřejnil příspěvek na blogu Bioware, kde se ohlédl za minulým rokem a jeho výzvami a jen tak mezi řečí sdílel informace ohledně Dragon Age 4 a novém Mass Effectu. Ve svém příspěvku konečně oficiálně potvrdil, že Dragon Age 4, fanfáry prosím, bude singleplayer. Tato zpráva se objevila již v únoru minulého roku, ale do teď ji nikdo vlastně nepotvrdil. Můžeme se jen dohadovat, co změnilo názor EA, protože právě oni trvali na live-service u Dragon Age. Pravděpodobně za to může kombinace neúspěchu Anthem a úspěchu Star Wars Jedi: Fallen Order. Nakonec je to vlastně jedno, hlavně, že ta hra bude singleplayer. Tedy aspoň tak to vidím já. Pokud se vám vidina Dragon Age jako live-service líbila, jsou to pro vás špatné zprávy. Venku je ale dost podobných her v tomto duchu, takže dlouho smutnit nemusíte. Já mám naopak lepší týden.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button