ExkluzivněNovinky

Ubisoft Forward – 12.7.2020 a leaky

Dnes proběhne Livestream Ubisoft Forward. Mělo by se jednat o zajímavou akci, kde by měly být odhaleny tituly jako Assassin’s Creed : Valhalla, nebo Watch Dogs : Legion. Budou se také rozdávat dárky během celé prezentace a čeká nás spousta dalších informací.

Jak a v jakých časech bude probíhat se můžete podívat zde:

Samotnou prezentaci pak bude možno sledovat na Mixer, Twitch, nebo YouTube. Ubisoft slibuje titulky v mnoha jazycích, tak se třeba dočkáme i češtiny. Kromě již zmíněných by se mělo mluvit taky o jejich novém, free2play počinu Hyper Scape, nebo třeba o nedávno leaknuté Far Cry 6 k níž najdete leaknutý trailer níže.

https://youtu.be/f7r9vJ9H_XQ

Dalším fajn faktem je, že během konference můžete obdržet bezplatnou kopii Watch Dogs 2. Pro splnění podmínek je třeba být přihlášen k účtu Uplay a to v době po skončení povídání o Trackmanii a před finále celé konference! Budou k dispozici i další odměny účastí na trivia otázkách. Může se jednat o obsah do her od Ubisoftu samotného. Detaily samozřejmě nejsou známy, jinak by to nebylo dostatečné lákadlo, no ne?

Celý Ubisoft Forward je reakcí na zrušení E3 2020, na čemž se podepsal hlavně koronavirus. Má toho totiž na svědomí málo, hajzl. Mimo to čelilo studio dalším obviněním jednotlivých zaměstnanců a to od sexuálního obtěžování až po BlackLivesMatter nebo MeToo. Pokud bych měl vyjádřit svůj názor k tomuto tématu tak abych neurazil nikoho – dle mého se nic nemá přehánět a bohužel v návaznosti na činy které se děly desítky let zpátky se společnost rozhodla podnikat naprosto nesmyslné kroky. To má vliv ne jen na herní scénu, ale na celkovou situaci a ekonomiku ve Zeměkouli. Nezbývá než doufat, že se svět v prd… neobrátí naruby.

David "Salamista" Hrňa

Všichni máme jedno společné - máme rádi hry! Ať hraješ na čemkoliv a cokoliv, jde nám o zábavu! Toho se držme.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button