NovinkyPC

Star Wars: Jedi Fallen Order dostalo nový herní mód

A to včera v den oslav “May the 4th”, který pro fanoušky Star Wars znamená opravdu hodně. Nový herní mód je samozřejmě součástí většího updatu a přináší fanouškům bojovou arénu, horde mód a New Journey+ – to vše samozřejmě úplně zdarma. Arény jsou přístupné skrz meditační body a najdete je skrz naskrz celou galaxií.

Mód “Combat Challenges” je prakticky horde módem s 12 úrovněmi a hvězdným hodnocením, jenž je doporučen hráčům, kteří už získali všechny Calovi schopnosti. Druhý mód je pak “Battle Grid” ve kterém si sami určíte kam a kterého nepřítele umístíte ještě před spuštěním hry a skvěle se tak hodí k samotnému tréninku. New Journey+ pak můžete znát i z jiných her. Tento mód vám umožní znovu projet hru se všemi odemknutými schopnostmi a ještě vyšší obtížností. Aby toho ale nebylo málo, byly přidány i nové kosmetické úpravy postavy a další vychytávky.

Kompletní patch notes najdete na oficiální stránce hry.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button