FilmyNovinky

The Batman – nejnovější trailer se zaměřuje na vztah Batmana a Catwoman

Nejnovější trailer k připravovanému filmu The Batman, kde si hlavní roli střihne Robert Pattinson, nám ukazuje komplikovaný vztah mezi Brucem Waynem a Selenou Kyleovou alias Catwoman. Tu si střihne herečka Zoëy Kravitz. Celý příběh se pak samozřejmě točí kolem jednoho z nejznámějších Batmanových padouchů. Na scéně se objevuje děsuplný otazník a tak je jasné, že The Riddle (Hádankář) o sobě chce rozhodně dát vědět.

Trailer začíná rozhovorem Bruce Waynea a kandidáta na starostu, který Bruce obviňuje, že i přes své bohatství a vliv, nedělá pro město dostatek. Ale na scénu se pomalu dostává právě Hádankář, který dráždí nejen Batmana, ale i celé město Gotham zlověstnými zprávami. Nejzajímavější částí traileru kromě těch bojových, je pro mě právě složitý vztah Catwoman a Batmana. Panuje mezi nimi zvláštní pouto, kdy je vidět, že je to k sobě táhne, ale jejich názory se mnohdy rozchází. Samozřejmě dojde i na výměnu několik ran, ale mrkněte a uvidíte sami.

Nejnovější filmové zpracování rytíře Gothamu The Batman by mělo do kin dorazit v březnu příštího roku. Myslíte si že hezounek a lamač teenagerských srdcí dokáže zastat takto drsnou roli? To uvidíme už velice brzy. Trailery spolu s jeho minulými rolemi rozhodně naznačují, že se do role opravdu hodí.

Na Batmana si počkáme už jen pár měsíců. Ale jak to vypadá s nejnovějším zpracováním pokračování příběhu o Kratovi a Atreovi? Na toho si počkáme bohužel trochu déle.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button