NovinkyPS4

The King of Fighters XIV vyšel v ultimátní edici pro PS4!

SNK CORPORATION dnes vydala na Playstation 4 Ultimátní edici The King of Fighters XIV (KOF XIV). A než se začnete ptát, co že to vlastně The King Of Fighters je, tak vězte, že se jedná o sérii bojových her, která započala svou éru už v roce 1994 a brzy na to ovládla celý svět. KOF XIV vyšla původně v roce 2016 a představila tak úplně poprvé své plně 3D provedení spolu s bojovým systémem týmů 3 vs 3 hráčů. Hra samozřejmě obsahuje i další herní módy a mechaniky, které ocení jak začínající hráči, tak i dlouholetí matadoři.

Nová Ultimátní edice The King of Fighters XIV obsahuje základní hru spolu s 8 DLC postavami, 10 DLC kostýmy a 10 speciálně vytvořenými tématy pro Playstation 4. Ve hře tak najdete celkový počet 58 postav jenž je jedním z největších žebříčků v historii bojových her.

THE KING OF FIGHTERS XIV ULTIMATE EDITION obsahuje:

  • Základní hru
  • 8 DLC postav

ROCK HOWARD/ VANESSA/ RYUJI YAMAZAKI/ WHIP/ HEIDERN/ BLUE MARY/ OSWALD/ NAJD

  • 10 DLC kostýmů

CLASSIC KYO / NIGHTMARE GEESE / CLASSIC IORI / ATHENA ASAMIYA KOF ’98 /

SHUN’EI KUNG-FU SUIT / NAKORURU KAMUIKOTAN GIRLS’ SCHOOL UNIFORM / KULA SUNDRESS /

ANGEL DIABLA / MEITENKUN PAJAMAS / SYLVIE LITTLE RED RIDING HOOD

  • 10 speciálních PLAYSTATION®4 Témat

A v případě, že bojovky nejsou vaším šálkem kávy, můžete mrknout třeba na Dragon Quest, nebo Immortals Fenyx Rising, který si můžete zakoupit na všechny konzole i PC.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button